Stichting V.V. De

Handel in crypto

Cryptocurrency-handel – tips voor beginners en rode vlaggen van oplichters

Kay Woods

Cryptocurrency-handel is nu erg populair en vanwege de populariteit kunnen we steeds meer zwendelkanalen zien die proberen het geld van onervaren handelaren te stelen

Er zijn enkele goede tips voor nieuwkomers die nu kunnen helpen geld te verliezen door oplichters.

Tip 1. Doe je eigen onderzoek

Als je ziet dat het kanaal enorme winsten belooft, controleer het dan. Wat betreft de resultaten van signalen, zoek in Google, doorloop alle recensies die beschikbaar zijn, bezoek Reddit-discussies, bezoek koers btc om te zien of ze dit kanaal vermelden en welke status het heeft. Vergeet niet om Bitcoin verwachtingen in de toekomst te bekijken.

Tip 2. Besteed aandacht aan hun klantenondersteuning

Vermijd mensen met slechte Engelse taal, korte antwoorden en mensen die 1-2 dagen niet antwoorden.

Professionele handelaren geven om gebruikers en ze zullen alle belangrijke details verstrekken.

En als de handelaar vanaf de eerste seconden begint te vertellen dat je het levenslange lidmaatschap moet kopen omdat ze je korting geven of zoiets, ren dan weg!

Tip 3. Crosspromotie

Bijna alle oplichtingskanalen adverteren verschillende kanalen, onbekende munten, enz. Daarom zal ik u niet aanraden om ermee te werken als u veel van dergelijke advertenties in het openbare kanaal ziet.

Tip 4. Gratis signalen in het publieke kanaal

Alle legitieme handelaren delen van tijd tot tijd de gratis signalen via de openbare kanalen, vooral als ze pas met hun activiteit beginnen.

Daarom kunt u die signalen gebruiken om de resultaten te controleren. Dit is een goede gelegenheid om de resultaten van het kanaal echt te zien.

Als je al onze tips volgt, kun je een echt legitieme cryptohandelaar vinden. Als je slaagt, kun je een crypto-handelsbot vinden. Hier is de situatie niet zo ingewikkeld.

Als je niet weet welke bot je nodig hebt, ga dan naar Safetrading en doorloop alle recensies die ze plaatsen.

Back to top