Paxful & Cointral-partner om gemakkelijke toegang tot cryptovaluta en liquiditeit in Turkije te bieden

Paxful, wereldwijde peer-to-peer bitcoin-marktplaats heeft aangekondigd dat het bedrijf een partnerschap is aangegaan met Cointral, een cryptocurrency-handelsplatform en contante betalingspunten in Turkije. Chainlink koers verwachting is hoog.

 

Crypto-activa winnen enorm aan kracht onder Turken. Uit enquêtes blijkt dat bijna 20% van de Turken crypto-activa bezit of gebruikt. Na de recente devaluatie van de lokale valuta Lira heeft de regering besloten zich te concentreren op de acceptatie van blockchain als onderdeel van haar economische roadmap, inclusief een voorstel om een ​​Central Bank Digital Currency (CBDC) te ontwerpen op basis van blockchain-technologie. Dit enthousiasme voor crypto-acceptatie is met name gunstig voor cryptocurrency-marktplaatsen zoals Paxful.

 

“We hebben de afgelopen maanden een gestage groei gezien in Turkije en het is alleen maar passend dat we meer energie in de markt steken. We zijn verheugd om samen te werken met Cointral om een ​​gemakkelijke fiat-to-cryptocurrency on-ramp te brengen en verschillende betaalmethoden te bieden voor het kopen van crypto aan hun gebruikers ”, aldus Ray Youssef, CEO en mede-oprichter van Paxful. Bitcoin kopen in nederland is overal mogelijk.

 

 

Onder het partnerschap zal het Cointral-platform de webgebaseerde Paxful Kiosk integreren, waardoor gebruikers toegang krijgen tot verschillende betaalmethoden. Door de integratie kunnen Cointral-klanten kiezen uit een verscheidenheid aan betalingen en valuta’s, waardoor crypto-aankopen naadloos op de wereldmarkt verlopen.

 

“Naast ons doel om de kwaliteit van onze activiteiten in Turkije te maximaliseren, zijn we van plan om ons doel na te streven om een ​​pionier te zijn in het gebruik van cryptocurrencies in de wereld met wereldwijde partnerschappen. We zijn verheugd om onze gebruikers een professionele verscheidenheid aan betaalmethoden aan te bieden met onze samenwerking met Paxful, ”zei Ugur Hakan Cakan, Cointral Chairman van de Board en CEO.

 

Onlangs heeft P2P bitcoin-marktplaats Paxful Tether (USDT) aan zijn platform toegevoegd.

 

Paxful, opgericht in 2015, is een door mensen aangestuurde marktplaats voor geldovermakingen met iedereen, overal en altijd. De missie van het bedrijf is om de vergeten 4 miljard zonder en onder een bank over de hele wereld in staat te stellen controle te hebben over hun geld door middel van peer-to-peer-transacties. Volgens bedrijfsgegevens heeft Paxful 4,5 miljoen geregistreerde portemonnees bereikt, 4,6 miljard USD aan handelsvolume bereikt en het aantal geschillen teruggebracht tot minder dan 1%.